top of page
Search
  • Writer's pictureanastasiatimoschuk

ЯК ОРГАНІЗУВАТИ БЕЗКОШТОВНИЙ ВІДЕО КОНФЕРЕНЦ-ЗВ'ЯЗОК За допомогою FREE CONFERENCE CALL?



https://www.freeconferencecall.com/uk

Організувати спілкування з колегами або поговорити з батьками про їх дітей, почати онлайн відео уроки з учнями, окрім описаних раніше застосувань, ви можете і за допомогою Free Conference Call, яке з багатьох причин може вас зацікавити.

По-перше, Free Conference Call - це безкоштовний сервіс, який надаємо вам тимчасовий телефонний номер для конференц-зв'язку. Для створення акаунту досить просто зайти на сайт, ввести адресу електронної пошти і вибрати пароль. Після цього служба згенерує для вас номер телефону і код доступу. Надайте цей номер і код доступу своїм учасникам, і ви готові почати приймати конференц-дзвінки. Звичайно, Free Conference Call пропонує і деякі платні оновлення, як, наприклад, вітання, що налаштовуються, музика, але основні послуги є повністю безкоштовними. Ви отримаєте для своєї роботи 1 ГБ вільного простору.

Використати даний зручно у тому випадку, якщо ваші візаві, яких ви намагаєтеся запросити на віртуальну зустріч, не мають облікових записів Skype або Google. Досить лише надати посилання на онлайн конференцію.

Free Conference Call дозволяє Вам організувати відеоконференцію з учасниками до 25 чоловік. Організатор має великі можливості по підключенню і відключенню відео і мікрофону учасників, запису конференції, організація повідомлень в чаті. Ведучий може підключити функцію демонстрації екрану.

Крім того, ведучий може призначити не лише дату і час проведення, але і тривалість відеоконференції.

Після закінчення відеоконференції ведучий отримує детальний статистичний звіт про результати її проведення.

Ви повинні встановитиFree Conference Call на свій комп'ютер для використання функції створення відеоконференції. Додаток доступний для користувачів Windows і Mac .

Учасники відеоконференції вставляють посилання у браузер і підключаються до участі. Для цього досить вказати своє ім'я і електронну адресу для зворотного зв'язку. Є також безкоштовне застосування для смартфонів.

Як бачимо, це застосування може успішно використовуватися тими учителями, які використовують технологію змішаного навчання для організації онлайн консультацій, відеоконференцій, для зв'язку з батьками, а також учителями-репетиторами для ефективної інтерактивної роботи. Окрім цього, ви можете оперативно організувати відеоконференцію зі своїми колегами і обговорити деякі професійні питання.

41 views0 comments
bottom of page